79320
14:31 9.092020

На Закарпатті за добу виявили 7 водіїв у стані сп’яніння

Події 2492

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Свалявському, Великоберезнянському, Тячівському районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

В Ужгородське районне відділення поліції вчора ввечері надійшло повідомлення про конфлікт між двома водіями, які стоять у черзі біля КПП «Тиса» в місті Чоп. Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення виявили, що конфліктували через місце в загальній черзі два іноземці, водії каміонів. Один із них перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,44 проміле алкоголю. Окрім того, водій відмовився надати водійське посвідчення. Поліцейські склали на правопорушника-іноземця адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Пацканьово на Ужгородщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який рухався без освітлення. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який нещодавно вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тепер водій знову був п’яний, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

У селі Кострино на Великоберезнянщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили міні-трактор, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування чоловік відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Неліпино на Свалявщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Водійського посвідчення чоловік не надав, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Нересниця на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Suzukі», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

Ще двох п’яних водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах