79254
14:25 8.092020

Поліцейські Закарпаття задокументували за добу 16 водіїв у стані сп’яніння

Події 3360

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Свалявському, Берегівському, Виноградівському, Міжгірському, Тячівському районах. Ще 8 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Тарасівка Тячівського району вночі сталася ДТП: автомобіль марки «Hyundаi Sаntа Fе» з’їхав у канаву. За кермом позашляховика перебувала місцева жителька в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водійка відмовилася.

Працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення склали на правопорушницю адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили її від керування.

У селі Оноківці на Ужгородщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який робив незрозумілі маневри.

За кермом автомобіля перебував іноземець, який тимчасово проживає в місті Ужгород. Водій був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,21 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Холмок Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому було затоноване лобове скло.

За кермом перебував житель сусіднього села Концово в стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування в наркодиспансері міста Ужгород. Як встановили правоохоронці, цього водія буквально два дні тому вже документували за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучивши водійське посвідчення. І от він попався вдруге.

На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння та відсторонили його від керування.

У Сваляві вночі працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21114», який рухався без освітлення. За кермом автомобіля перебувала жителька села Голубине Свалявського району в стані алкогольного сп’яніння.

Під час медосвідування в лікарні у жінки-водія виявили 1,35 проміле алкоголю. На правопорушницю склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили її від керування.

У селі Мужієво працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу зупинили автонавантажувач марки «КАРА», яким керував у стані алкогольного сп’яніння житель Виноградівщини. Від медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування.

У селі Дротинці працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», який рухався селом на великій швидкості.

Керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Нещодавно цього чоловіка вже документували за аналогічне правопорушення, вилучивши водійське посвідчення. Суд позбавив його права керування.

Тепер водій знову був п’яний, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння, за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Тересва на Тячівщині ввечері сталася ДТП: п’яний мотоцикліст, місцевий житель, не впорався з керуванням незареєстрованого скутера і з’їхав з дороги в кювет. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,3 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без відповідних документів. Транспортний засіб затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Майдан на Міжгірщині теж сталася ДТП з вини нетверезого мотоцикліста. Водій незареєстрованого мотоцикла марки «Vірer», місцевий житель, не впорався з керуванням і в’їхав у паркан приватної оселі. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,5 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без відповідних документів.

Ще 8 п’яних водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах