79148
12:30 5.092020

Скеровано до суду обвинувальний акт у резонансній справі щодо замаху на вбивство таксиста в Мукачеві

Події 2795

Прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт щодо 34-річного мукачівця, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (закінчений замах на умисне вбивство) та ч.1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

У ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 17 березня 2020 року неподалік автозаправної станції в м. Мукачево із вогнепальної зброї поранено працівника служби таксі. У той момент 53-річний потерпілий знаходився в автомобілі. Його було госпіталізовано, а зловмисник із місця події зник.

За процесуального керівництва обласної прокуратури у квітні 2020 року правопорушника розшукали і затримали оперативники УСР в Закарпатській області, карного розшуку та слідчого управління Нацполіції Закарпаття спільно зі спецпідрозділом КОРД.

Наразі досудове розслідування у справі завершено. Процесуальний документ із обвинуваченнями скеровано до Мукачівського міськрайонного суду, інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах