79025
11:26 2.092020

Справа по масовому втручанню у роботу лічильників газу на Виноградівщині вийшла на новий етап

Події 3106

На Виноградівщині триває експертиза приладів обліку газу, яка має встановити факт втручання чи невтручання у їх роботу. Частина мешканців трьох районів області, не чекаючи результатів, зізналася, що порушення з їхнього боку все ж були.

Нагадаємо, йдеться про масове несанкціоноване втручання у роботу газових лічильників в помешканнях громадян та на об’єктах установ різної форми власності колишніми працівниками АТ «Закарпатгаз» у трьох районах Закарпаття. Через це компанії наносилися збитки у великих розмірах. Діяла група на території Виноградівського, Іршавського та Хустського районів. Наразі триває слідство.

Кримінальну справу проти колишніх газовиків порушили працівники слідчого відділу ГУНП в Закарпатській області. У фігурантів справи проведено обшуки за місцем проживання, під час яких виявлено спеціальне обладнання. За його допомогою вони втручалися у роботу лічильників (та інших спецприладів) й підробляли заводські пломби на них. Крім того, виявлено значні суми готівки в національній та іноземній валютах.

«Була проведена робота не тільки зі встановлення осіб наших працівників, але й споживачів-порушників. На цьому етапі в рамках слідства проводиться експертиза. Наступним кроком буде притягнення до відповідальності”, — прокоментував директор з безпеки АТ “Закарпатгаз” Олександр Енінгі.

Про випадки несанкціонованих втручань у роботу лічильників та приладів системи газопостачання споживачі можуть повідомляти за телефоном довіри: 067-817-85-22, повідомляє пресслужба АТ «Закарпатгаз».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини