78772
10:52 27.082020

Контрабандисти «штурмують» кордони на Закарпатті. ФОТО

Події 3157

Дві спроби тютюнової контрабанди припинили впродовж останньої доби прикордонники Мукачівського загону на українсько-румунській ділянці кордону.

Учора потай перемістити тютюнові вироби через пункт пропуску «Дякове» намагався 54-річний громадянин України. Чоловік прямував до сусідньої країни автомобілем марки «Рено» 2014 року випуску з угорськими реєстраційними номерами. Під час прикордонно-митного огляду в панелі приладів вказаного авто було виявлено приховані 94 пачки сигарет. Сигарети та автомобіль в українця вилучили, сума оцінки авто склала майже 49 тисяч гривень.

Ще одну спробу незаконного переміщення сигарет до Румунії припинили прикордонники відділення «Великий Бичків» сьогодні вранці. Двох тютюнових контрабандистів з пакунками прикордонний наряд виявив за 50 метрів до кордону. Злякавшись правоохоронців зловмисники покидали свої ноші та вдались до втечі. На місцевості військовослужбовці виявили шість ящиків з 2830 пачками безакцизних сигарет.

Виявлений тютюн військовослужбовці доставили до прикордонного підрозділу, згодом його передадуть співробітникам ДФС, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах