78645
10:04 24.082020

В Ужгородському районі п’яний водій наїхав на пішохода та втік

Події 3332

Вчора, 23 серпня, близько 18-ої години до поліції надійшло повідомлення про наїзд на пішохода в селі Холмець Ужгородського району. Також правоохоронцям повідомили, що винуватець зник з місця аварії, а 69-річну потерпілу госпіталізували. Очевидцям вдалося запам’ятати колір та марку автівки, що суттєво допомогло поліцейським у пошуках винуватця ДТП.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. В той час співробітники сектору реагування патрульної поліції районного відділення вже займалися пошуками втікача.

За «гарячими слідами» поліцейські розшукали водія разом з автівкою, на якій той скоїв наїзд. 47-річний ужгородець за зовнішніми ознаками перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Працівники поліції освідчили його – драгер зафіксував 1,83 проміле алкоголю.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Окрім цього, зараз вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч.1 ст.135 ККУ. Йдеться про залишення людини в небезпеці.

У справі призначено ряд експертиз. Слідство триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах