78423
13:44 18.082020

На Закарпатті за добу виявили 5 п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП

Події 1777

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Тячівському районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Солотвині на Тячівщині ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «Mitsubishi Pаjеrо» в’їхав у бетонну електроопору. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків, лише автомобіль зазнав технічних ушкоджень.

Про ДТП в поліцію повідомили небайдужі громадяни. Коли на місце аварії прибули працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, то виявили, що водій автомобіля, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і вилучили водійське посвідчення.

У селі Ключарки Мукачівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Лада Пріора», водій якого безпричинно сигналив. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

У селі Ільниця ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили автомобіль марки «Нива», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. На вимогу правоохоронців водій не зупинився і став утікати. Його наздогнали.

За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, за керування без водійського посвідчення та за не зупинку на законну вимогу поліцейських.

Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах