78278
18:04 14.082020

Мукачівські рятувальники ліквідували пожежу у двох надвірних спорудах

Події 3010

14 серпня о 03:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді, розташованій на території приватного обійстя в с. Великі Лучки Мукачівського району. Тут загорілася одноповерхова будівля (гараж), в який знаходився автомобіль та майно господарів.

За викликом на місце події прибули бійці 17-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин. Допомагали їм вогнеборці з добровільної пожежної команди с. Дерцен. На момент прибуття підрозділів дах споруди вже повністю був охоплений вогнем, і полум’я почало перекидатись на сусідську надвірну споруду, що знаходилась за 3 метри від осередку пожежі. Спільними зусиллями професіоналів та добровольців о 05:05 пожежу локалізували на площі 120 кв.м. Розбирання конструкцій та остаточна ліквідація пожежі тривали до 07:50.

Причину виникнення загорання з’ясовують правоохоронні органи. Також встановлюється сума завданих збитків, оскільки вогонь знищив покрівлю надвірної споруди на площі 120 кв.м, 10 куб.м сіна та станки для обробки деревини.

До гасіння залучались 4 одиниці техніки та 15 рятувальників.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах