78199
12:28 13.082020

Антирекорд на Закарпатті: в крові одного з водіїв виявили 5,3 проміле алкоголю

Події 3250

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття виявили факти керування автомобілями в стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському, Хустському, Міжгірському районах. Ще 6 п’яних водіїв задокументували працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Фото – Національна поліція України

У селі Рокосово на Хустщині вчора вдень сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Fоrd Fосus» наїхав на припарковане на узбіччі «Аudі». Поліцію на місце події викликав потерпілий.

Коли на місце аварії прибули працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу, то виявили, що водій «Fоrd», місцевий житель, перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили аж 5,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Хуст ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Mіtsubіshі», який робив незрозумілі маневри і на якому не працювали задні габарити. Керував ним місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Малому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння.

Він також не мав водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 0,60 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Пилипець Міжгірського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Golf» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах