78177
08:45 13.082020

На Хустщині розкрили крадіжку велосипеда та мобільного телефону

Події 3108

Повідомлення про крадіжку велосипеду надійшло до Хустського відділу поліції 11 серпня близько 16-ої години. Заявник, місцевий житель, повідомив, що від нього викрали велосипед, який він залишив на кілька хвилин без нагляду біля магазину по вулиці Волошина.

Інспектори групи реагування патрульної поліції з’ясували попередні обставини злочину, опитали можливих очевидців та отримали опис викраденого двоколісного транспортного засобу.

Поліцейські спрацювали оперативно та вже за декілька хвилин відшукали особу причетну до крадіжки – 31-річного мешканця села Копашнева Хустського району. Чоловіка знайшли неподалік місцевого ресторану разом з викраденим велосипедом.

Як з’ясувалось, цей чоловік уже фігурує у кримінальному провадженні за подібне правопорушення, яке нині розслідується слідчими.

Окрім цього, під час документування правопорушення, поліцейські виявили у нього викрадений мобільний телефон, який належить мешканцю села Велятино.

Речові докази у фігуранта вилучено та буде повернуто законним власникам. За фактами крадіжок у поліції відкрили кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Слідство у справах триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах