77941
08:50 8.082020

Потрійна ДТП на трасі «Київ-Чоп»: серед п’яти постраждалих осіб – закарпатець

Події 5542

Слідчо-оперативна група встановила, що водій «ЗАЗ 1103», 55-річний тернополянин, здійснюючи поворот ліворуч в напрямку Луцька, не надав переваги в русі зустрічному автомобілю «Peugeot» під керуванням 36-річного здобунівчанина, допустивши також зіткнення із «BMW», водій якого рухався позаду в попутному напрямку.

Унаслідок ДТП автомобіль «ЗАЗ 1103» загорівся, а водія та трьох пасажирів — дружину та двох малолітніх дітей, доставили до лікарні. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні осаднення ніг, тулуба та госпіталізували до лікарні. Жінка та її 12-річна донька із політравмою — у реанімації. 14-річна дівчинка отримала забій суглоба, їй надали необхідну медичну допомогу.

Крім того, в автопригоді травмувався і пасажир «Peugeot», 22-річний житель Закарпатської області, в якого попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, госпіталізувавши до лікарні. Водій цього авто, як і кермувальник «BMW», 30-річний житель Тернополя, не постраждали.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються усі обставини ДТП, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах