77625
08:31 31.072020

На Рахівщині у раніше судимого юнака виявили канабіс. ФОТО

Події 3396

29 липня близько 22-ї години наряд патрульної поліції зупинив у селищі Великий Бичків Рахівського району для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2105».

У салоні авто перебували водій та молодий пасажир. Останній, побачивши поліцейських, став помітно нервувати. Причина такої поведінки юнака стала зрозуміла після того, як під час поверхневого огляду патрульні виявили в нього пачку з-під сигарет із подрібненою зеленою речовиною, схожою на наркотик канабіс.

Молодого чоловіка запросили для дачі пояснень в Рахівське відділення поліції, де встановили його особу. Це 20-річний житель села Кобилецька Поляна Рахівського району, котрий раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Тепер у діях юнака слідчі вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів).

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. У ході досудового розслідування правоохоронці перевірятимуть фігуранта справи щодо можливої причетності до збуту в районі наркотичних засобів, встановлюватимуть його можливих спільників та канали надходження наркотиків, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах