77543
18:04 28.072020

Поліція Закарпаття патрулює автошляхи області

Події 3534

На Закарпатті нагляд за дотриманням правил безпеки дорожнього руху ведеться у цілодобовому режимі. На патрулювання щоденно виходять інспектори поліції, які слідкують за тим, щоб на дорогах краю панував порядок. Мета – зниження рівня аварійності у області та збереження людського життя

З початку року на Закарпатті трапилося 962 дорожньо-транспортні пригоди. З них 226 – з потерпілими. У ДТП загинули 38 осіб, а тілесні ушкодження отримали 274 особи.

Основна кількість аварій трапляється у період з 18 години, адже на дорогах починає сутеніти і видимість для водіїв суттєво погіршується.

Найпоширенішими причинами автомобільних аварій на Закарпатті залишаються перевищення допустимої швидкості, порушення правил обгону та їзда з вимкненим світлом фар у темну пору доби, а також порушення правил проїзду пішохідних переходів.

Саме для запобігання аварійності, поліція краю проводить регулярну роботу з контролю за дотриманням Правил дорожнього руху всіма його учасниками. Йдеться про водіїв автомототранспорту, велосипедистів, пішоходів. Кожен з них має усвідомлювати, що безпека на дорогах залежить насамперед від нього особисто.

Закарпатська поліція вкотре звертається до учасників дорожнього руху з проханням відповідально ставитися до визначених правил та беззаперечно дотримуватися їх. Пам’ятайте, в першу чергу, це ваша безпека, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах