77535
15:19 28.072020

Берегівчанка пошкодила стіну цеху та вкрала звідти інструменти. ФОТО

Події 3723

Поліцейські встановили, що до крадіжки інструментів причетна мешканка райцентру. Крадені речі, які жінка сховала і мала намір перепродати, слідчі вилучили. За фактом злочину розпочато кримінальне провадження

Вчора, 27 липня, до Берегівського відділу поліції надійшло повідомлення від директора місцевого підприємства про крадіжку майна, яке належить фірмі.

На місці події поліцейські з‘ясували, що з виробничого цеху викрадено робочий інвентар на суму близько 5 тисяч гривень.

У ході проведених оперативних заходів, за декілька годин працівники кримінальної поліції встановили всі обставини вчинення крадіжки, також встановлено і особу причетного до її вчинення.

З‘ясувалося, що крадіжку інструментів скоїла 35-річна мешканка райцентру. Злочин жінка вчинила у вихідний день, коли на підприємстві не було нікого. Пошкодивши стіну на виробничому цехові, берегівчанка проникла всередину, звідки і винесла інструменти.

Крадені речі жінка мала намір продати. Попередньо сховала їх у себе вдома у шафі. Все викрадене у неї вилучено та буде повернуто потерпілому.

В діях берегівчанки слідчі вбачають ознаки злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням до приміщення). Наразі оперативники перевіряють жінку на причетність до вчинення інших злочинів майнового характеру на території району.

Слідство у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах