77505
08:32 28.072020

У 19-річного закарпатця вилучили викрадені акумулятори. ФОТО

Події 2583

Кримінальне правопорушення скоїв 19-річний житель міста Чоп. Працівники поліції довели причетність юнака щонайменшедо шести крадіжок з автомобілів місцевих жителів. За всіма фактами ведеться слідство, викрадені акумулятори у нього вилучені.

До чергової частини Ужгородського районного відділення поліції впродовж минулого тижня надійшли ряд заяв від жителів міста Чоп. Потерпілі повідомляли про крадіжки з їх транспортних засобів акумуляторних батарей. Правоохоронці зареєстрували кожен факт та розпочали слідство.

На всіх автівках, з яких були скоєні крадіжки, поліція задокументувала однакове пошкодження капотів, що давало підстави вважати, що до злочину причетна одна особа. У ході оперативно-розшукових заходів, направлених на розкриття цих крадіжок, працівники кримінальної поліції Ужгородщини встановили особу причетного до них. Крадієм виявився 19-річний мешканець міста Чоп.

На сьогодні доведено причетність юнака до крадіжок п’яти акумуляторів та бензину. Викрадені акумулятори поліція вилучила у нього та після проведення відповідних експертиз їх буде повернуто потерпілим.

Наразі за всіма фактами триває досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах