77411
10:11 26.072020

На Мукачівщині затримали викрадачів іномарки. ФОТО

Події 5837

У селі Кольчино Мукачівського району два раніше судимі молоді чоловіки викрали з подвір’я автомобіль марки «BMW». Працівники поліції оперативно розкрили цей зухвалий злочин і затримали двох викрадачів авто. Фігурантів справи взято під варту.

25 липня близько сьомої години ранку в Мукачівське районне відділення поліції надійшло повідомлення від 61-річного жителя смт.Кольчино. Заявник повідомив про викрадення його автомобіля марки «BMW».

Прибувши на місце події, працівники слідчо-оперативної групи встановили, що потерпілий, зранку збирався помити на подвір‘ї свій автомобіль, ненадовго відлучився, а далі побачив, як невідомі викрали його авто.

Як тільки оперативники дізналися про вчинення злочину на території обслуговування, не зважаючи на те, що подія сталася у вихідний день, відразу ж почали працювати над розкриттям. Двоє працівників кримінального блоку, про імена яких в силу об’єктивних обставин ми не можемо говорити, не рахуючись з особистим часом, вжили всіх необхідних оперативно-розшукових заходів та вже близько 15-ї години розшукали викрадене «BMW». Машину зі слідами пошкодження розшуковики знайшли в Кольчинському кар‘єрі. А далі затримали і ймовірних викрадачів.

Ними виявилися два раніше судимі мукачівці віком 18 і 26 років. Злочин вони скоїли з корисливих мотивів.

Зрозумівши, що їх уже розшукує поліція, злочинці з‘їхали з дороги й сховали крадену машину в лісі біля кар’єру сподіваючись забрати її, коли все стихне. Та цим планам крадіїв завадили оперативники карного розшуку. Спершу вони знайшли сховане в лісі авто, а далі вийшли й на самих викрадачів.

За даним фактом слідчі Мукачівського районного відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Обох фігурантів справи затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування у справі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах