77316
08:45 24.072020

У Берегові у чоловіка з подвір’я власного будинку вкрали велосипед

Події 2966

По допомогу до поліції Берегівського відділку звернувся пенсіонер, місцевий мешканець, та повідомив, що невідома особа викрала з його подвір’я велосипед.

В ході проведення оперативних заходів правоохоронці встановили особу причетного до вказаного кримінального правопорушення. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 60-річний берегівець. Чоловік вранці безперешкодно зайшов на подвір’я заявника та скориставшись відсутністю власників викрав транспортний засіб. На велосипеді знаходилась сумка, в якій зі слів потерпілого було 5 тисяч гривень, документи та мобільний телефон.

Наразі у скоєному фігурант зізнався, викрадений велосипед та інші речі у нього вилучено. Після проведення слідчих дій їх буде повернуто власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах