77213
15:44 22.072020

На Іршавщині неповнолітні обікрали автівку односельця. ФОТО

Події 2855

Троє юнаків, мешканці с.Собатин, обікрали автівку свого односельця, а житель села Білки скоїв крадіжку грошей з приміщення кав‘ярні у Іршаві. За обома фактами у поліції розпочато слідство.

До Іршавського відділення поліції звернувся житель села Собатин. Заявник повідомив, що з його транспортного засобу, припаркованого за місцем проживання, невідомі особи здійснили крадіжку. Як встановили працівники поліції, з незачиненої автівки потерпілого викрали музичну апаратуру та дизпаливо.

Працівники кримінальної поліції швидко встановили причетність до злочину трьох неповнолітніх та розшукали їх. Ними виявилися місцеві жителі віком 16 та 17 років.

За даним фактом у поліції Іршавського відділку відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка.

Окрім цього, іршавські поліцейські викрили ще одного неповнолітнього крадія. З місцевої кав‘ярні 13-річний мешканець с.Білки викрав гроші. Скориставшись зайнятістю працівників закладу, з прилавку хлопець поцупив 1500 грн.

Зараз з неповнолітнім та його батьками спілкуються поліцейські ювенальної превенції Іршавського відділку. З’ясовують причину вчинку дитини, вивчають клімат у родині, де виховується неповнолітній, та застерігають його про недопущення подібних випадків у майбутньому, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини