77198
13:27 22.072020

На Мукачівщині затримали водія, який на смерть збив пішохода. ФОТО

Події 3354

Вчора, 21 липня, о 22:09, поліцейські отримали повідомлення про автомобільну аварію по вулиці Санаторній в смт.Чинадієво, що на Мукачівщині.

На місці події правоохоронці виявили тіло потерпілого пішохода. Попередньо було з’ясовано, що водій автомобіля «ВАЗ 2170» наїхав на пішохода та покинув місце події. Проте на території, де сталася ДТП, залишилися частини бампера авто.

Поліцейські орієнтували весь особовий склад на пошуки автомобіля та здійснили перевірку власників авто у наближених населених пунктах. Невдовзі імовірного винуватця розшукали у селі Синяк. На його транспортному засобі були виявлені характерні для ДТП ушкодження, а саме пошкоджена права частина переднього бамперу. Автомобіль «ВАЗ 2170» поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділення поліції.

Водій авто, 29-річний мешканець Мукачівщини, наразі затриманий у порядку статті 208 КПК України. За фактом відкрито два кримінальні провадження – за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого) та ч.3 ст.135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах