77168
20:01 21.072020

На Рахівщині п’яний мотоцикліст-втікач скоїв ДТП. ФОТО

Події 5185

У Великому Бичкові Рахівського району місцевий житель керував у стані сильного алкогольного сп’яніння мотоциклом, внаслідок чого скоїв ДТП. На правопорушника складено чотири адміністративні протоколи

Вчора, 20 липня, після обіду працівники патрульної поліції помітили під час патрулювання в селищі Великий Бичків чоловіка, який їхав на мотоциклі. Без захисного шолома.

Мотоцикліста вирішили зупинити, однак той проігнорував законну вимогу правоохоронців і став втікати. Поліцейські не наздоганяли втікача, обмежились звуковим сигналом службового автомобіля і проблисковим маячком із вимогою зупинитися. Однак, порушник раптово збільшив швидкість руху та проїхавши приблизно півтори сотні метрів не впорався з керуванням, та на перехресті вулиць 8 Березня-Шевченка в’їхав у паркан. На щастя, внаслідок падіння з мотоцикла чоловік відбувся незначними тілесними ушкодженнями.

Правопорушником виявився 48-річний житель Великого Бичкова. Як встановила експертиза, він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння (2,4 проміле алкоголю). Сам чоловік зізнається, що як тільки побачив службовий автомобіль поліції вирішив втікати, оскільки перед тим, як сідати за кермо вживав спиртні напої.

За фактами вчинених правопорушень поліцейські склали на чоловіка чотири адмінпротоколи. Зокрема, за скоєння ДТП, за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, за перевищення дозволеної швидкості руху і за керування без мотошолому, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах