77059
08:45 20.072020

Стали відомі офіційні подробиці смертельної ДТП на Мукачівщині

Події 4076

19 липня, близько 16.20, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп, неподалік с. Іванівці Мукачівського району.

Фото – Національна поліція України

Слідчо-оперативна група районного відділку поліції на місці події з’ясувала попередні обставини ДТП. Автомобіль «Mazda», за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою «Man», яка рухалась йому назустріч, у напрямку м. Ужгород. У результаті удару великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілась.

Водій легкового автомобіля та ще двоє його пасажирів, 10-річна дівчинка та 23-річний молодий хлопець, загинули на місці аварії. 46-річна жінка доставлена до районної лікарні для надання медичної допомоги. Водій вантажівки із забоями також госпіталізований до медзакладу.

Як повідомляє ФК “Мункач”, загиблим в автокатастрофі був тренер клубу, а також його родина.

Обставини та причини смертельної аварії поліція розслідуватиме в рамках кримінального провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох людей), повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах