76897
15:34 15.072020

На Закарпатті тривають перевірки автомобільних перевезень

Події 3771

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху, в складі мобільних груп, куди входять працівники Укртрансбезпеки, ДФС, ДПС та Асоціації автоперевізників Закарпатавтотранс, проводять у Закарпатській області спільні відпрацювання, під час яких особливу увагу приділяють порушенням у сфері пасажирських перевезень.

Напередодні інспектори перевірили зо два десятки транспортних засобів, що здійснюють автомобільні перевезення. В результаті виявлених порушень було складено ряд адміністративних матеріалів. Зокрема, патрульні винесли 6 постанов за ч.2 ст.140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються здійснення пасажирських перевезень за встановленими маршрутами руху транспортних засобів загального користування) КУпАП, та 2 протоколи за ч.9 ст.133—1 (Перевезення пасажирів чи вантажів водієм, який не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв транспортних засобів, або перевезення без проведення передрейсового контролю технічного стану транспортних засобів) КУпАП.

Такі рейдові перевірки проводитимуться протягом липня-вересня поточного року. Тож, закликаємо водіїв дотримуватися вимог законодавства у сфері перевезення пасажирів та правил дорожнього руху, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах