76878
11:36 15.072020

На Великоберезнянщині ділили дорогу: лунали постріли, у хід пішла сокира

Події 4126

Працівники районного відділку поліції селища Великий Березний розслідують кримінальне провадження за фактом хуліганський дій із застосуванням зброї на одній із вулиць села Сіль. Конфлікт трапився вчора вночі, близько 23.30 години, між трьома односельцями.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи з’ясували, що інцидент виник між жителями села, віком 31, 35 та 57 років. Чоловіки «не поділили» дорогу у населеному пункті, у результаті чого виникла сварка, яка переросла у бійку. 31-річний чоловік, спочатку застосував проти одного з односельців сокиру, а іншого – вдарив прикладом рушниці. Також нетверезий чоловік здійснив постріл угору із двохствольної мисливської зброї.

Чоловіка, який грубо порушив громадський порядок, наражаючи на небезпеку оточуючих, поліцейські затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 31-річного мешканця Великоберезнянщини помістили до ізолятора тимчасового тримання. Під час медосвідування у нього виявлено 1,41 проміле алкоголю.

У фігуранта справи вилучили гладкоствольну рушницю, сокиру та гільзи, які направлено експертам для дослідження.

За фактом неправомірних дій чоловіка слідчі Великоберезнянського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство із застосуванням зброї). За погодженням з прокуратурою планується обрання запобіжного заходу тримання під вартою. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах