76816
08:46 14.072020

Закарпатська поліція екстрадувала до Угорщини двох злочинців. ФОТО

Події 2653

Двох іноземців, які перебували в міжнародному розшуку, поліцейські Закарпаття передали правоохоронцям Угорщини. Затримані намагалися уникнути покарання за скоєння крадіжок та шахрайства

Нагадаємо, 10 червня на території міста Берегово оперативники Управління карного розшуку, Сектору міжнародного поліцейського співробітництва, спільно з берегівськими поліцейськими, затримали злочинця. 49-річний громадянин Угорщини перебував у міжнародному розшуку за вчинення серії злочинів та переховувався на території Закарпаття.

Ще одного іноземця, який переховувався, аби уникнути відповідальності за скоєння крадіжок, затримали працівники поліції Чернівецької області. 39-річного громадянина Молдови, разом із 49-річним угорцем, про якого йшлося раніше, cьогодні, 13 липня, екстрадували до Угорщини.

Передачу здійснювали військовослужбовці Національної гвардії України спільно з працівники сектору Міжнародного поліцейського співробітництва та за силової підтримки роти поліції особливого призначення на КПП «Тиса», що на Ужгородщині, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах