76632
13:04 10.072020

В Ужгороді затримали групу мукачівських наркодилерів. ФОТО

Події 35045

В Ужгороді під час проведення оперативних заходів у рамках розслідування наркозлочину, правоохоронці затримали трьох мукачівців. Поліцейські з’ясували, що чоловіки входять до злочинного угруповання, яке збувало у області наркотики.

Вчора їх на гарячому викрили працівники слідчого управління поліції Закарпаття спільно з працівниками Служби безпеки України на Закарпатті. Як встановили слідчі, троє жителів Мукачева – віком від 25 до 28-ми років, – налагодили схеми збуту наркотиків у різних куточках області.

Станом на тепер, за процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, розслідування у справі щодо збуту наркотиків групою осіб, за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, триває. Відносно наркодилерів вирішується питання про затримання їх у порядку статті 208 КПК України.

«Радикально та однозначно жорстко ми реагуємо та реагуватимемо на прояви наркозлочинності у області. Сьогодні гідну відсіч отримали чергові авантюристи, які думали, що їх незаконна діяльність минеться для них безслідно. Задля блага краян ми готові на рішучі дії», – зазначив начальник поліції Закарпаття Олександр Шляховський, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах