76394
15:11 6.072020

20-річний закарпатець вилами пошкодив автомобіль «швидкої». ФОТО

Події 3926

За фактом хуліганських дій, вчинених у селі Домбоки, поліція розпочала слідство. За підозрою у вчиненні злочину затримано 20-річного місцевого жителя

Правоохоронці Мукачівщини відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у селі Домбоки. Повідомлення про подію, внаслідок якої механічні пошкодження отримав автомобіль «швидкої» надійшло близько 12:00 години вчора, 5 липня.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що на автомобіль екстренної медичної допомоги, який прибув за викликом, напав місцевий мешканець. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, 20-річний чоловік порушуючи громадський порядок, вилами пошкодив транспортний засіб медиків.

За фактом злочину, вчиненого 20-річним, у поліції розпочали слідство за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

Самого ж порушника поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання у порядку статті 208 КПК України. Відносно чоловіка вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах