76181
09:19 2.072020

Раніше судимий берегівчанин напав на жінку з обмеженими можливостями. ФОТО

Події 2844

Берегівські оперативники спільно з працівниками Управління карного розшуку поліції області затримали 21-річного берегівчанина за підозрою у розбійному нападі на жінку з обмеженими можливостями. Розслідування у справі триває

На Закарпатті правоохоронці розкрили злочин, унаслідок якого постраждала 42-річна берегівчанка. Як з’ясували слідчі, до помешкання беззахисної жінки з обмеженими можливостями, яка проживала сама, уночі проник 21-річний її земляк. Чоловік, скориставшись таким її становищем, заліз до будинку потерпілої та мав намір обікрасти жінку, забравши у неї ноутбук та мобільний телефон.

Однак оскільки власниця житла раптово прокинулася і помітила злочинця, той заподіяв їй тілесні ушкодження та з награбованим зник з місця злочину. Потерпіла ж звернулася по допомогу поліції.

Негайно прибувши за викликом поліцейські швидко встановили особу, причетну до злочину. За гарячими слідами оперативники обласного карного розшуку спільно з місцевими працівниками відділу кримінальної поліції, затримали зловмисника. Слідчі за фактом інциденту відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, тобто розбійний напад.

21-річного раніше судимого за майнові злочини берегівчанина наразі затримано у порядку статті 208 КПК України.

У справі щодо зухвалого нападу триває досудове слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах