75814
09:00 26.062020

У Перечині перевірили 50 локацій на дотримання карантинних обмежень

Події 3529

25 червня у Перечині перевірили 50 локацій на дотримання карантинних обмежень. Контроль здійснювала спеціально створена комісія до якої входять медики, представники міської ради та поліція.

Кав’ярні, ресторани, аптеки, ринки, продуктові та квіткові магазини перевіряли сьогодні на дотримання карантинних умов в Перечині. На Перечинському ринку в центрі міста комісія зафіксувала порушення.

Заступниця Перечинського міського голови Вікторія Крижановська розповіла, що майже усі продавці сільськогосподарської продукції дотримуються вимог: “Одна або двоє не були в рукавицях, але зараз вони одягнуть. І трохи дистанція була прорушена між ними. Надіємося, що будемо повертатися із ринку і ця проблема буде усунена”.

Загалом обстежили 50 місць загального користування в Перечині, розповідає поліцейська Олександра Мушак. Жінка зазначила, що всім продавцям вимірювали температуру: “І ми вимагаємо спеціальний журнал, де вони вимірюють температуру. Три рази – зранку, вечером і в обід і ми їх перевіряємо дані журнали чи є вони. Якщо з початку їх не було, то зараз вони майже у всіх є”.

Про статистику захворюваності на COVID-19 в Перечині та районі розповів міський голова Іван Погоріляк: “Перечин один із перших був де хворіло багато людей, але як люди почали дотримуватися карантинних обмежень ситуація дійсно стабілізується. У нас як і у всій області ми додаткових заборон не вводили, окрім одного ми ввели додатково що ми заборонили розлив алкогольних напоїв біля АБС. І все”.

За словами Івана Погоріляка троє жителів Перечина з COVID-19 перебувають у лікарні. Ще 16 лікуються вдома. За період пандемії померли двоє людей, повідомляє Суспільне.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах