75785
14:00 25.062020

На Мукачівщині п'яний водій-втікач влетів у кювет. ВІДЕО

Події 3501

Сьогодні, близько 5-ї години ранку, ужгородські патрульні помітили за кермом водія автомобіля Volkswagen, на якого цієї ж ночі, кілька годин тому, було складено протокол за керування у стані сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП). На вимоги про зупинку чоловік не реагував, а продовжив рух, створюючи при цьому аварійні ситуації.

Вже у селі Ракошино, Мукачівського району додатковим екіпажам патрульних вдалося заблокувати автомобіль порушника. Проте, чоловік вирішив об’їхати службові автомобілі та з’їхав просто у кювет.

На щастя, внаслідок автопригоди ніхто не постраждав. На водія було складено ряд адміністративних матеріалів.

Вирішив поганятися з патрульними — влетів у кювет ?

Вирішив поганятися з патрульними — влетів у кювет ?Сьогодні, близько 5-ї години ранку, ужгородські патрульні помітили за кермом водія автомобіля Volkswagen, на якого цієї ж ночі, кілька годин тому, було складено протокол за керування у стані сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП). На вимоги про зупинку чоловік не реагував, а продовжив рух, створюючи при цьому аварійні ситуації. Вже у селі Ракошино, Мукачівського району додатковим екіпажам патрульних вдалося заблокувати автомобіль порушника. Проте, чоловік вирішив об’їхати службові автомобілі та з’їхав просто у кювет. На щастя, внаслідок автопригоди ніхто не постраждав. На водія було складено ряд адміністративних матеріалів. Будьте відповідальними! Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху! Не шукайте пригод собі та іншим. #ПорядокЦеТи #ZakPatrolPolice #патрульнаполіція #Закарпаття

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Четвер, 25 червня 2020 р.
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах