75480
13:07 21.062020

Поліція Закарпаття перевірятиме дотримання карантинних обмежень. ВІДЕО

Події 5276

Поліцейські, представники органів місцевого самоврядування, державної служби із дотримання прав споживачів, медики, епідеміологи у складі мобільних груп перевіряють дотримання посилених санітарно-епідеміологічних вимог карантинних обмежень. Рейди проходять на території усієї Закарпатської області.

На виконання рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у краї, у поліції Закарпаття організовано діяльність спеціальних рейдових груп, які перевіряють дотримання посилених протиепідемічних заходів, пов’язаних із поширенням COVID – 19. До їх складу увійшли поліцейські, медики, епідеміологи та представники органів місцевого самоврядування.

Поліцейські посилено перевіряють заклади громадського харчування (кав’ярні, бари, ресторани), об’єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, продуктові ринки. З продавцями та відвідувачами магазинів, салонів краси правоохоронці проводять роз’яснювальні бесіди та наголошують на важливості дотримання посилених правил карантину. Також мобільні групи відвідують громадян, які перебувають на самоізоляції.

Станом на тепер, було виявлено порушення в роботі одного із закладів обласного центру. За вказаним фактом працівники поліції склали відповідні адміністративні матеріали.

Якщо громадяни не реагуватимуть на зауваження правоохоронців щодо необхідності виконання вимог, передбачених постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», вони будуть притягнуті до передбаченої Законом відповідальності, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах