75407
10:32 20.062020

На Закарпатті курсанти-прикордонники виявили порушника кордону та сигаретну контрабанду

Події 5442

Курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, які днями прибули до Мукачівського загону на стажування продовжують демонструвати свою готовність забезпечувати надійну охорону держрубежів.

Так, учора прикордонні наряди до складу яких входили й майбутні офіцери, припинили дві спроби порушення державного кордону.

На ділянці відповідальності відділення інспекторів «Вилок», військовослужбовці затримали чоловіка, який спробував незаконно потрапити з Угорщини до України та саме намагався подолати загороджувальний паркан. Жодних документів у чоловіка не було, прикордонникам він повідомив, що є громадянином України. Останнім часом українець перебував на території Угорщини та мав намір повернутися додому, щоправда скористатися діючими пунктами пропуску не бажав та зважився на незаконний перетин кордону.

З метою встановлення усіх обставин правопорушення та складання адміністративних документів, затриманого доставили до прикордонного підрозділу. Згодом правову оцінку його діям надасть суд.

А от на ділянці відділення «Великий Бичків» прикордонний наряд у складі військовослужбовців Мукачівського загону та курсантів – прикордонників, став на заваді тютюновим контрабандистам, які намагались перемістити до сусідньої Румунії 2000 пачок сигарет.

Тютюнові вироби доставили до прикордонного підрозділу та згодом передадуть до ДФС, повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах