75239
15:36 17.062020

Мукачівець ударив перехожого та обікрав його

Події 3848

24-річний мукачівець зухвало вдарив перехожого і викрав від нього мобільний телефон та гаманець з грошима. Особу грабіжника швидко встановили працівники Мукачівського відділку. За фактом відкритого заволодіння чужим майном розпочато слідство.

До поліції Мукачева звернувся житель села Горонда. Чоловік повідомив, що на площі Кирила і Мефодія до нього підбіг невідомий, штовхнув його і відібрав мобільний телефон «Samsung Galaxy J3» та гаманець з грошима.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, кримінальної поліції Мукачева миттєво відреагували на повідомлення. На місці події правоохоронці опитали потерпілого, очевидців пограбування, переглянули записи з камер відеоспостереження. В результаті проведених заходів особу грабіжника встановили оперативно. Ним виявився раніше судимий за подібні злочини 24-річний мукачівець.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України – Грабіж. Чоловіку, за процесуального керівництва Мукачівської місцевої прокуратури, слідчі вже повідомили про підозру у вчиненому злочині. Викрадений мобільний телефон у нього вилучили. Розслідування у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах