75188
20:27 16.062020

Закарпаття потерпає від сильної зливи: паводок зніс міст у с. Лубня. Фото

Події 6298

Закарпаття потерпає від сильної зливи. Протягом години в деяких населених пунктах випала кількатижнева норма опадів. У містах каналізаційні стоки не справилися із прийомом великої кількісті води.

➡️Великоберезнянський район. Паводок зніс міст у с.Лубня на автодорозі 070202 Лубня-Держкордон з Польщею. Найближчим часом матиму робочу поїздку на Великоберезнянщину. Обов’язково огляну цей об’єкт. Його необхідно відновити. Це важливий інфраструктурний об’єкт. Адже міст стоїть на дорозі, яка веде до пункту пропуску Лубня- Волосате. Від його відновлення залежить розвиток туризму та транскордонного співробітництвата в регіоні!

➡️В Ужгороді підтоплено вулиці: Козацька, Донська, Погранична, Радванська. Під залізничним мостовим переїздом на вул Анкудінова утворилося озеро у якому застряг автомобіль.

❗Синоптики попереджають, що на території області буде продовжуватися дощова погода протягом декількох днів. Інтенсивні, зливові опади. Покращення погодніх умов варто очікувати не раніше 20 червня. У місцях проходження сильних злив буде відбуватися: формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав; утворення локальних селів та зсувів перезволоженого ґрунту. По мірі розвитку синоптичної ситуації, будуть уточнюватись гідрологічні прогнози.

Інформує Олексій Петров

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах