75167
13:30 16.062020

У КПП «Дякове» відсутні черги, – прикордонники

Події 10112

Другий день поспіль прикордонники Мукачівського загону фіксують відсутність накопичень перед пунктом пропуску «Дякове» транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення до країн Європейського Союзу.

Останнім часом на українсько-румунському кордоні спостерігались значні черги мікроавтобусів, які перевозять громадян України на заробітки. Така ситуація склалась у зв’язку з тим, що більшість пунктів пропуску на кордоні з країнами ЄС через проведення карантинних заходів тимчасово закриті. До того ж, кожна з країн проводить посилені заходи з перевірки громадян, які в’їжджають на її територію, як наслідок – збільшується час на проведення контрольних операцій.

Варто зазначити, щодо ситуації, яка має місце в пункті пропуску «Дякове», накопичення мікроавтобусів перед цим пунктом пропуску відбувається починаючи із другої половини дня у середу та зберігається впродовж четверга та п’ятниці.

Просимо громадян врахувати дану інформацію при плануванні закордонних поїздок, інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах