75097
19:08 15.062020

Молоді офіцери поповнили лави закарпатських рятувальників

Події 3541

До лав закарпатських рятувальників вступили нові бійці. Сьогодні в Ужгороді відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності випускникам, які продовжать службу на Закарпатті.

Зазвичай такі святкові заходи організовуються за місцем навчання. Однак цьогоріч через карантинні обмеження четверо колишніх курсантів, а нині – лейтенантів служби цивільного захисту, отримали документи про освіту дистанційно. Утім без офіційних привітань не залишилися. На врученні, зокрема, були присутні проректор по роботі з персоналом ЛДУ БЖД Володимир Піндер та перший заступник начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області Володимир Ціцей.

«Після сьогоднішнього дня ми здійснюватимемо над ними наставництво. Вони будуть призначені на посади у відповідності до свого напрямку: або в підрозділи для оперативного реагування та ліквідації надзвичайних ситуацій, або в підрозділи для запобігання надзвичайним ситуаціям», – зазначив Володимир Ціцей.

Натомість Володимир Піндер побажав лейтенантам гідно служити українському народові. «Я вірю, що вони будуть високо нести звання офіцера служби цивільного захисту і в майбутньому прославляти як наш навчальний заклад, так і Державну службу з надзвичайних ситуацій в цілому», – запевнив він.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах