74226
19:38 29.052020

Прикордонники Чопського загону затримали у лісі дванадцятеро нелегалів. Фото

Події 3903

Групу незаконних мігрантів, які прямували територією України до Євросоюзу, затримали сьогодні в обід прикордонники відділу «Ужгород» на Закарпатті.

Під час патрулювання прикордонний наряд виявив дванадцять іноземців азійської зовнішності. Вони переховувалися у лісі неподалік від населеного пункту Кам’яниця Ужгородського району. Шестеро чоловіків та шестеро жінок знаходилися за 700 метрів від державного рубежу. Вони не мали при собі документів та назвалися громадянами В’єтнаму і Шрі-Ланки.

Варто зазначити, що це уже втретє за останній місяць прикордонникам Чопського загону вдалося зупинити велику групу незаконних мігрантів. Наприкінці квітня в Ужгородському районі правоохоронці зупинили дві попередні групи – 24 громадян Афганістану.

Наразі тривають оперативні заходи із встановлення осіб, причетних до спроби переправлення незаконних мігрантів через кордон. Після  встановлення особи усіх затриманих буде притягнуто до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах