74156
12:09 28.052020

Мешканець Мукачівщини скоїв дві крадіжки чужого майна

Події 3415

З повідомленням про крадіжку з приватного будинку по вул. Івана Франка до чергової частини Мукачівського відділу поліції звернувся власник оселі. У будинку, де наразі ніхто не проживає, пошкодивши вхідні двері на підвальному приміщенні, викрали побутову техніку.

У рамках відкритого кримінального провадження, вжитими оперативними заходами працівників кримінальної поліції, особу причетну до скоєння вказаного правопорушення було встановлено. Крадіжку скоїв неодноразово судимий 24-річний мешканець с. Ключарки Мукачівського району.

Також встановлено, що чоловік причетний до крадіжки зі складського приміщення у мікрорайоні «Паланок». Звідти фігурант викрав будівельні інструменти.

Окрім цього, у Мукачівському міськрайонному суді наразі перебувають на розгляді матеріали кримінального провадження за підозрою чоловіка у скоєнні крадіжки.

За обома фактами злочинів у поліції відкриті кримінальні провадження, досудове розслідування проводиться за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжки, поєднані з проникненням у житло або інше приміщення).

Наразі у справах призначені експертизи. Також поліцейські встановлюють місцезнаходження викрадених речей потерпілих та перевіряє фігуранта на причетність його до скоєння аналогічних злочинів на території міста. Йому загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах