71844
11:33 27.052020

В Іршаві задокументували п’яного водія позашляховика

Події 4122

Серед ночі в поліцію Іршавщини, а саме працівникам групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення, надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік на позашляховику й може накоїти лиха.

Працівники поліції зупинили вказаний автомобіль марки «Jeep Chеrоkee» іноземної реєстрації, яким керував житель Іршави. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння й не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

Ще два факти керування в стані алкогольного сп’яніння задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах