74052
11:28 26.052020

На Закарпатті виявили 5 п’яних водіїв, один з яких перебував у стані наркотичного сп’яніння, а другий скоїв ДТП

Події 5051

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Тячівському, Виноградівському районах. Ще одного п’яного водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Фото – Національна поліція України

Учора ввечері в селі Ганичі на Тячівщині сталася ДТП: автомобіль марки «Wоlkswаgеn Jеttа» в’їхав у паркан. Про аварію в поліцію повідомили очевидці.

Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення, то виявили, що водій автомобіля, житель села Калини, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції Дубового.

Удосвіта на автодорозі між Мукачевом і селом Верхній Коропець працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «Оpеl Vеctrа» іноземної реєстрації, водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель Мукачева в неадекватному стані. Він також взагалі не має водійського посвідчення. Правоохоронці запідозрили, що водій перебуває в стані наркотичного сп’яніння, однак той відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селищі Середнє Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Керував ним у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував без захисного шолома місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,64 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції Виноградова.

Факт керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах