71844
13:00 25.052020

На Закарпатті п’яний антирекорд: в одного з п’яних водіїв виявили 5,5 проміле алкоголю

Події 5870

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Тячівському, Хустському, Іршавському, Виноградівському, Міжгірському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи/

У селі Рокосово на Хустщині вночі сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2103» під керуванням місцевого жителя в’їхав у паркан приватної оселі. Про аварію в поліцію повідомили очевидці. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу, то виявили, що винуватець аварії перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили аж 5,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.

У селі Копашнево Хустського району ввечері поліцейські зупинили незареєстрований скутер, яким керував без належних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Концово-Тарнівці Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель Тарнівців у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між Мукачевом і селом Павшино ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили незареєстрований скутер марки «Yаmahа», яким керував мукачівець в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,38 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Дубовому на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «BАЗ-2106», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Калини удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «BАЗ-2106», на якому був пошкоджений задній номерний знак. Водій, житель села Ганичі, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Окрім того, в Дубовому задокументували ще трьох мотоциклістів у стані алкогольного сп’яніння, які керували незареєстрованими мотоциклами. На правопорушників склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили їх від керування.

В Іршаві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Водій уже позбавлений права керування, але знову сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Сільце Іршавського району поліцейські зупинили автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Факт керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення.

Ще 5 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини