73529
12:20 15.052020

В Ужгороді п’яний митник здійснив ДТП із потерпілими

Події 6478

Відомо, що за кермом перебував митний інспектор митного посту «Тиса». Автотроща сталась вчора близько 22:00. Чоловік повертав на білій Toyota із вулиці Собранецької на Митну і не пропустив жінку, яка рухалась із сторони ТЦ «Дастор» прямо.

Коли приїхала поліція і почала оформлення ДТП й попросили продути в драгер для визначення, наскільки п’яний чоловік, він відмовився та заявив, що йому погано та попросив викликати швидку. Вже потім без свідків здав аналіз крові в обласному наркологічному диспансері. Результати досі не оприлюднили.

У пасажирки іншого авто – травми середнього ступеню важкості та перелом лівої руки. І інша учасниця ДТП, і очевидці переконують. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

«Він вийшов із самого початку п’яний і сказав мені, що не помітив, бо говорив по телефону. А коли поліція приїхала – сказав, що йому погано і його забрала швидка. У мене зламана ліва рука і кілька незначних травм», – розповіла журналісту Віталію Глаголі телефоном постраждала водійка авто, в яке врізався митник.

Наразі справу від поліції забрали в ДБР для подальшого розслідування.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах