73229
16:17 9.052020

В Ужгороді чоловік розбив голову, впавши на асфальт

Події 17468

Вчора ужгородські патрульні помітили, як на вулиці Гагаріна лежав чоловік. Зі слів громадян, які опинилися поруч, постраждалий не втримався на ногах та впав на проїжджу частину вдарившись головою об асфальт.

Ужгородські патрульні надали першу домедичну допомогу чоловіку що впав

Ми не можемо бути всюди, але ми завжди там де потрібні ?‍♀️?‍♂️? Вчора ужгородські патрульні помітили як на вулиці Гагаріна лежав чоловік. Зі слів громадян, які опинилися поруч, постраждалий не втримався на ногах та впав на проїжджу частину вдарившись головою об асфальт.Небайдужі громадяни викликали на місце події швидку, та патрульні, аби не гаяти часу, одразу вирішили надати першу домедичну допомогу чоловіку. Обробили рану та забинтували місце ушкодження. Далі чоловіка передали медикам швидкої, які доправили його до медичної установи.Дякуємо громадянам за небайдужість та нашим патрульним за оперативність та професійні дії! Пишаємось вами! ?#ПорядокЦеТи #ZakPatrolPolice #патрульнаполіція #ужгород

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Субота, 9 травня 2020 р.

Небайдужі громадяни викликали на місце події швидку, та патрульні, аби не гаяти часу, одразу вирішили надати першу домедичну допомогу чоловіку. Обробили рану та забинтували місце ушкодження.

Далі чоловіка передали медикам швидкої, які доправили його до медичної установи, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах