72814
13:23 4.052020

Прокуратура погодила підозру ужгородцю, який побив патрульного

Події 3487

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 32-річному місцевому мешканцю, якого напередодні затримали за грабіж та насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.2 ст.186 КК України, ч.1, 2 ст. 345 КК України).

Як встановлено, підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чіплявся до місцевих мешканців, які сиділи на лавиці. Одного з них вдарив по обличчю і при цьому намагався вирвати з рук гроші та інше майно.

При спробі патрульних, які прибули за викликом, вгамувати нападника – той погрожував їм фізичною розправою. Одному з них наніс тілесні ушкодження, іншому – погрожував вбивством.

Наразі раніше судимого за грабіж і вбивство ужгородця затримано у порядку ст. 208 КПК України. Його поміщено до ізолятору тимчасового тримання. До суду прокурором скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває подальше досудове розслідування, яке, за процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури, здійснюють слідчі міськвідділу поліції, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах