72883
09:40 4.052020

Збував метамфетамін: на Закарпатті затримали наркоторговця. ФОТО

Події 5140

Поліція Закарпаття продовжує активну боротьбу з обігом наркотиків у області. Цього разу торговця наркотиками правоохоронці затримали у Тячеві.

В ході розслідування злочину, фігурантом якого є 38-річний тячівець, поліцейські провели оперативні заходи, під час яких незаконну діяльність чоловіка було підтверджено. Вчора у себе вдома фігурант збув невідомій особі два згортки з речовиною, зовні схожою на психотропний засіб метафетамін.

Крім того, за місцем проживання тячівця, за санкцією суду, поліцейські провели обшук, у ході якого вилучили ще згортки з психотропом. Вилучене направили на експертизу, а дії чоловіка кваліфікували за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, тобто збут наркотиків.

Самого фігуранта наразі затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Активна робота з викриття злочинців триває і проводиться систематично. Якщо вам відомі факти незаконних дій у області, повідомляйте про це до поліції. Зробимо Закарпаття безпечнішим разом, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах