72869
08:57 4.052020

Затриманий на Закарпатті кримінальний авторитет-втікач, знову попався поліції

Події 4177

Кримінального “авторитета” на прізвисько “Дід”, який 30 квітня втік від правоохоронців із будівлі суду, вдалося схопити 2 травня у Кривому Розі. Злочинець пересувався легковою автівкою у супроводі двох охоронців.

За інформацією правоохоронців, 55-річний іноземець, попри чинну п’ятирічну заборону в’їзду до України, перетнув кордон і планував взяти під свій контроль злочинні групи на Закарпатті, де його і затримали.

Після затримання відносно кримінального «авторитета» були складені адміністративні протоколи та доставлено до Вознесенського райсуду Миколаївської області. Суд задовольнив подання правоохоронців про затримання «авторитета» та поміщення його до Миколаївського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства строком на 6 місяців з подальшим видворенням.

Злочинця доставили до Вознесенського райсуду Миколаївської області, де ухвалили рішення щодо його повторного подальшого видворення. Проте на виході з будівлі суду, кримінальному “авторитету” вдалося втекти.

Правоохоронці затримали його на виїзді з Кривого Рогу вночі 2 травня. У салоні Mersedes разом із “Дідом” перебували двоє його охоронців.

Наразі тривають слідчі дії. Встановлюються особи, які організували “авторитету” втечу та допомагали переховуватися від поліцейських.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах