72814
15:47 2.052020

Груповий грабіж: у Воловці побили та обікрали чоловіка

Події 4530

Поліцейські Воловеччини оперативно розкрили груповий грабіж, що трапився 30 квітня увечері. Саме тоді до поліції надійшло повідомлення від 48-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що увечері на нього скоїли напад двоє невідомих осіб. Злочинці заподіяли потерпілому тілесні ушкодження. У непритомного чоловіка грабіжники відібрали мобільні телефони та гроші, після чого зникли з місця події.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів та слідчих дій поліцейські місцевого відділку поліції з’ясували, що до злочину причетні двоє місцевих жителів. 35-річний уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та навіть відбував покарання у місцях позбавлення волі. Його ж співучасник – 18-річний містянин теж уже потрапляв у поле зору правоохоронців та має судимість.

У справі розпочате слідство за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, скоєний групою осіб.

Попередньо чоловіків було затримано у порядку статті 208 КПК України, а вже сьогодні їм було обрано запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внесення застави.

Згідно з санкцією інкримінованої їм статі – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб, – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах