72719
08:59 1.052020

Чоловіка, який наніс поранення двом неповнолітнім на Міжгірщині, відправили під домашній арешт

Події 5336

На Закарпатті чоловіка, який підозрюється у нанесені ножових поранень двом неповнолітнім, відправили під домашній арешт.

Про це повідомляє УНН із посиланням на Судову владу України.

“Ухвала слідчого судді Міжгірського районного суду щодо обрання запобіжного заходу у виді домашнього арешту жителю села, підозрюваному у замаху на вбивство двох неповнолітніх набрала законної сили”, – сказано у повідомленні.

Зазначається, що суд застосував більш м’який запобіжний захід, ніж був заявлений в клопотанні, з огляду на те, що прокурор не довів недостатність застосування домашнього арешту для підтримання нормального ходу і ефективності кримінального провадження.

“…  до будинку чоловіка завітали двоє неповнолітніх. Ці хлопці були добрими знайомим дочки підозрюваного, з якими вони вдень всі разом відсвяткували День народження дівчини. Сильне алкогольне сп’яніння співрозмовників посприяло виникненню сварки між господарем та запрошеними, яка згодом переросла в бійку. …хлопці втекли з хати, проте розлючений господар встиг кинути їм навздогін ще й молоток, який потрапив під руку”, – йдеться у повідомленні.

Згодом неповнолітні знову повернулись до будинку, щоб відшукати залишений мобільний телефон і бійка отримала своє продовження. Цього разу в руках підозрюваного вже був кухонний ніж. Він вдарив ним в груди одного, а також поранив руку і ногу іншого хлопця… І тільки після цього потерпілі врешті залишили будинок. Довідавшись про приїзд в село автомобіля швидкої медичної допомоги, підозрюваний викинув ніж на подвір’я сусіда, зазначено у повідомленні.

Окрім вищезазначеного, суд встановив, що підозрюваний під час бійки одержав тілесні ушкодження обличчя та голови, які були видимі для всіх учасників судового засідання. Стан здоров’я одного з потерпілих, який на час розгляду клопотання перебував в лікарні, є задовільним, а другий, після надання йому медичної допомоги, перебуває за місцем проживання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах