72707
15:40 30.042020

Викрали автівки: трьом тячівцям повідомлено про підозру

Події 2981

Слідчі Тячівський Відділ Поліції під час розслідування кримінальних проваджень за фактами угонів транспортних засобів встановили осіб, які обґрунтовано підозрюються у злочинах.

Повідомлення про угон мікроавтобусу “Volkswagen T5” надійшло до поліції вдень, близько 13.00 години, від жителя села Кричово Тячівського району. Чоловік повідомив, що напередодні на місцевій автозаправочній станції від нього виманив автомобіль знайомий, під приводом перевезення особистих речей. Однак зник з автівкою та не виходив на зв’язок. Поліцейські Тячівського відділу розшукали особу угонщика, 44-річного жителя села Чумалево Тячівського району. Як встановили поліцейські, машину він встиг перепродати.

В іншому випадку – 22-річний житель селища Тересва під приводом купівлі мотоциклу “Zongshen”, розрахувався за нього фальшивими грошима в сумі 600 американських доларів. Слідством встановлено, що підозрюваний мав на меті збут підроблених грошей. Йому інкримінують ч.2 ст.289 (Неаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно) та ч.1 ст.199 (зберігання та збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України.

Ще одному жителю селища Тересва, який причетний до угону автомобіля “Mitsubishi Pajero”, поліція Тячівщини повідомила про підозру. Під час розслідування справи працівники кримінальної поліції встановили, що 27-річний чоловік отримав від власника дозвіл на тимчасове користування машиною. Після чого автомобіль перепродав, а отримані гроші залишив собі.

Усім трьом тячівцям повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Готуються необхідні матеріали для скерування справ з обвинувальними актами до суду, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах