72564
13:58 28.042020

Закарпатці ходять до суду зі зброєю: вилучено 105 заборонених предметів. ФОТО

Події 2685

Через введення на території України та Закарпатської області зокрема карантинних заходів співробітники територіального управління Служби судової охорони значно рідше мають справу з порушеннями з боку громадян, які намагаються пройти в судові установи. Кількість відвідувачів судових засідань різко скоротилася, радує їхнє відповідальне ставлення до проходження огляду.

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області за квітень виявили у громадян, які намагалися зайти у суди, 8 заборонених предметів, усього з початку року їхня кількість склала 105. Тобто можна стверджувати про позитивні тенденції в питаннях дотримання правил пропуску в суди.

Цього місяця найбільше виявлено ножів — 5, з початку року їх налічується аж 69. Цього місяця серед такого виду заборонених предметів виявлено і один канцелярський, який також заборонений для внесення в судові установи.

Крім цього, був випадок спроби пройти в суд з балончиком, спорядженим речовиною сльозогінної та дратівної дії. З початку року їхня кількість склала 11 штук.

Також виявлено два предмети, що належать до категорії: ножиці, викрутки або аналогічні загострені предмети. З початку року їх 22 штуки. Нагадаємо, що з початку року була спроба пронести електрошокер.

Також варто зазначити, що більшість виявлених заборонених предметів відвідувачі залишають у камерах схову, доки перебувають у судовій установі. Проте бувають випадки, коли на місце події викликають слідчо-оперативну групу поліції Закарпаття для вилучення предметів з незаконного обігу.

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області дякують громадянам за розуміння особливостей проходження огляду та за те, що кількість заборонених предметів, які намагаються пронести до судових установ, різко зменшується.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Тячівщині під час обшуку вилучили у місцевого жителя майже 1 кг наркотиків рослинного походження
12:33
Традиційний турнір ветеранів із мініфутболу пам’яті Василя Турянчика фінішував у Мукачеві
12:10
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
Відійшов у вічність перший декан економічного факультету УжНУ
11:39
На Закарпатті затримали таксистів-переправників
11:28
Мукачівець побив незнайомця і відібрав телефон, а миколаївчанка у закарпатки – сережки
09:53
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
У Центрі медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михаїла в селі Ратівці відкрили кабінет галотерапії
08:32
Всі новини