72560
12:44 28.042020

На Виноградівщині за добу сталося чотири пожежі, дві з яких гасили одночасно

Події 4483

О 15:45 27 квітня на екстрений номер виклику “101” одночасно по двом лініям надійшли повідомлення про пожежі у Виноградівському районі.

За обома адресами оперативно виїхали чергові відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини.

І поки одні приборкували пожежу сухої трави та чагарників на вул. Гінцака у Виноградові, інші гасили надвірну споруду 62-річної пенсіонерки на вул. Шевченка у с. Мала Копаня. Під час гасіння останньої, рятувальники подали вогнегасні речовини на сусідні споруди, аби врятувати їх від полум’я, та одночасно приступили до гасіння в самої надвірної споруди. Менш ніж за годину бійці ДСНС впоралися: і хоча вогонь все ж встиг знищити 35 кв. м покрівлі та перекриття, вогнеборці все ж врятували від нищівного полум’я житловий будинок власниці.

“Сушити пожежні рукави та повертатись у частину”, – подумали рятувальники. Аж ні! По рації знову пролунало сповіщення про виклик…

Цього разу горіло сміття на відкритій території на вул. Першотравневій у Виноградові. Тож, після успішного гасіння сухостою на вул. Гінцака, вогнеборці поїхали на ліквідацію цієї пожежі, яку успішно приборкали за короткий проміжок часу.

Ще одне загорання сухостою та чагарників виноградівські рятувальники ліквідовували цього ж дня о 20:12, що на вул. Західна в районному центрі.

Постраждалих немає в жодному з трьох випадків.

Збитки та причини пожеж встановлюються, повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах